söndag 4 oktober 2009

Wp träning med Rozzo och Dolly

Idag åkte jag Millan, Sara och hennes pojkvän till valbo med hundarna för att träna Wp. I bilen dit bevisade Miilo och Rozzo att dom var Lupas barn iaf, dom satt och skrek som om man hade stoppat en kniv i magen på dom, bara för att Dolly satt där bak och dom inte fick hälsa på varann. Snacka om att man skämdes för sin hund, de är otroliga läten dom kan få till ibland de går inte ens att beskriva. Men dom lugnade sig iaf efter många om och men. Väl framme så tog vi en liten skogspromenad, Dolly och Rozzo fick gå med kedjor bakom sig, Miilo och jag gick bakom för att se och lära :P sen när vi var framme så gick dom runt en bana med kedjorna. Medans dom gjorde de så passade jag och Miilo på att träna lite pasivitet, hundarna fick gå förbi oss och Miilo fick titta på lungt och fint. ibland kunde vi inte sitta still:P

Sen var de Miilos tur :D vi fick låna Rozzos sele, och så satte vi på 1 kg i vikt, Miilo sköte sig riktigt bra, brydde sig inte alls om att de lät illa bakom och selen var inte alls nå läskig, vi gick två korta varv bara för att prova på sen räckte de för vår del. Vi provade mest bara för att se hur de går till, och sen ville jag kolla om han skulle reagera på selen och skramlet. Så nu vet jag vad vi ska göra när Miilo blir större :D sen drog vi oss hemåt igen, men då var de inge skrik och gap iaf, Miilo somnade sittande:P hehe plutten.

Nu har ja inte så mycke att berätta.
Ha de :)

Bilderna tagna av Maria:)
Biffen<3




2 kommentarer:

  1. Hahah, really ;D Hon halkade in i gyttjanmed andra hundar sen. Vi fick tvätta hundarna + Azi när vi stannade vid den sista bäck innan bilen fanns, så de ej skulle smutsa ner i Bilen. Du kan läsa på inlägget 5 augusti, Göljestigen :)

    SvaraRadera
  2. Haha, ja dom e för härlig våra små odjur;) Trevligt men kallt som f*n va det=)Tyckte Miilo va jätteduktig och det är bra att du tar det försiktigt med honom, ni har ju massor med tid på er;)Hör av dig nästa gång du är i krokarna=)

    Kram/Millan&Rozzo

    SvaraRadera