onsdag 23 september 2009

Täck jakt

Kylan har börjat komma och de börja bli dax att införskaffa ett täcke som Miilo kan ha när han är ut, för ja märker redan nu att han är väldigt frysen utav sig. Så jag håller på och kollar runt lite på nätet och hitta mycke bra men också MYCKET dåligt, men jag har hittat vad jag vill ha och tycker skulle passa Miilo bra :) Märket är Hurtta, så vad tycks??





13 kommentarer:

  1. Den ser då varm ut iaf!

    SvaraRadera
  2. Stackars Miilo som fryser, Azi har ej börjat frysa än :) Täcket är varmt, tycker jag. Men jag gillar ej just den "magfäste". Den glider framåt ganska lätt, då jag hade en sån förut och den gled hela tiden framåt, förstår vad du jag menar? :)

    Haha, vad kul, att vi pratade och på en gång hittade du mig ;) Vad är din framtidas planer med Miilo?

    SvaraRadera
  3. Tuff har både regntäcket och vintertäcket i den modellen, funkar jätte bra på honom!

    Carola & Lilo, Tuff

    SvaraRadera
  4. Köp gärna ett du kan prova innan. Amstaffs och speciellt Miilo är bred över bringan och täcker skär därför ofta in vid frambenen. Det var jättesnygg, men tänk på att han kommer växa yr det :-)

    Maria

    SvaraRadera
  5. Fin blogg du har har Malin! Är förövrigt väldigt avunsjuk på att du har en amstaff, se är sååå söta och härliga! :-)

    // Jossan (http://lejoss.blogg.se)

    SvaraRadera
  6. Ja, den är ju ganska ovanlig så sånt som händer ;) Det vore superkul att träffas! Kan du inte höra av dig någon gång när du är här i Gävle så kan vi ses? Har du kvar mitt nr?
    Kram Jossan

    SvaraRadera
  7. Jättesnyggt täcke=)

    Jag kommer inte kunna åka till Solna eftersom jag har kurs start då=( Men om du är här hela veckan så skulle det vara kul o ses=) Om du vill får du gärna följa me när vi har Wp träning(tors & sön)o träffa lite hundar och trevligt folk;)Annars kan vi kanske ses i bolognerparken(stavning?)eller nått.

    Ha d bäst!!!
    /Millan&Rozzo

    SvaraRadera
  8. Ja, som nån sade där uppe att du kan testa innan du köper den :)

    Nej, ni kan leva upp till era (pojkvännens dröm) om ni verkligen vill och satsar på tjänstehund :) Amstaffar är populära räddningshundar har jag hört i utomlands, och fler och fler polisen i Sverige har användt amstaffar som spårhund, så de kan :)

    Ja, Miilo är fortfarande ung, så det är ett tag kvar tills ni kan köra för fullt med honom ;)

    Vart bor ni i Sthlm?

    SvaraRadera
  9. Ja, det är hemskt! ;P Men men. Vad är WP träning förresten?...
    Har iaf skickat iväg ett mess till dig nu! =)
    Kram Jossan

    SvaraRadera
  10. Jaha! Vad kul :-) Något man skulle testa med higgan kanske - men han är så jäkla stark redan så jag vette sjutton om jag vill lära honom bli starkare! :-) haha! // Jossan

    SvaraRadera
  11. Ahh, intressant! Jag har en kompis vars hund vars mamma ville polisen låna till spårhund, men vovven blev dräktig - valp till min kompis :) Hur det blev efteråt vet jag faktiskt inte.

    Jag bor i Älta (Nacka). Jag har jobbat där nu 2 veckor, haha ;D Är du arbetslös? Vad vill du göra annars?

    SvaraRadera
  12. Nej, det är praktik genom Arbetsförmedlingen, men jag hittade hunddagiset själv :) Det känns jätte bra, det har funkat jätte bra. Men lite trist ibland då jag är ensam döv, men det är så på alla arbetsplatser - så man ska ej klaga :)

    Haha, va sött! Azzi Azi ju samma kan man säga ;) Så är du uppväxt med hundar eller?

    Vad för jobb med djur vill du? Jag ville bli veterinär - men efter en veckas praktik hos Albano djursjukhuset klarade jag inte mer. Jag klarar inte och se sjuka djur osv. Föredra jobba på hunddagis, ladugården m mjölkkor osv :) Jag tog också studenten nyligen med djurvårdslinje på Kvinnersta skolan i Örebro. Vart läst du gymnasiet?

    SvaraRadera